Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خزائی سرپرست و عضو هیئت مدیره کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور در خصوص لایحه هشت بندی مقام معظم رهبری اظهار کرد: سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ طبق فرمان آیت الله خامنه ای استارت کارش زده شده است اما مجددا علاوه بر آن بندها مقام معظم رهبری در اردیبهشت ۹۹ نیز سه بند دیگر را در راستای آزاد سازی سهام عدالت بیان کردند

مجوز هشت بندی در این پانزده سال چه قدرش ایفا شده است؟

محمد رضا جودکی عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت در خصوص همکاری مردم در مسیر آزادسازی سهام عدالت اظهار کرد: ما  سابقه ای حدود چهل ساله در خصوص مشارکت مردمی داریم که تا به امروز به شیوه درست و موفقی بوده است، در این راستا می توان به بسیج مستضعفین یا کمک های جهادی مردم که در خصوص حل مشکلات اخیر در جامعه به وجود آمده است اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در ابلاغیه هشت بندی فرموده اند شرکت های سرمایه گذاری استانی به معنای آن است که مردم در آن مشارکت کنند به طوری که این همکاری در راستای رشد اقتصادی موثر واقع شود.

او تاکید کرد: در بند هفت این ابلاغیه تاکید بر شناسایی دو دهک پایین به خصوص روستایی ها و عشایری ها شده است که متاسفانه با توجه به زیر ساخت های ضعیفی که ما در خصوص این بحث در سطح کشور داریم این بند به اجرا در نیامده است.

جودکی در ادامه افزود: باید شرایط حضور شرکت های سرمایه گذاری استانی در بورس ایجاد شود ولی تا به امروز این اتفاق به درستی صورت نگرفته است.

این عضو کمیسیون آزاد سازی سهام عدالت افزود: از سال اولی که سهام عدالت به مردم تعلق گرفت از همان زمان آزاد سازی وجود داشته ولی تا به امروز به دلیل شرایط موجود در دولت ها ایفا نشده بود.

او تاکید کرد: طبق گقته مقام معطم رهبری اجرای این طرح نباید موجبات افزایش یا تصدیگری دولت در شرکت های سرمایه گذاری شود ولی این اتفاق به دلایل مختلفی که امروزه در سطح کشور وجود داره بیشتر هم شده است.

حیدری عضو شورای آزاد سازی در خصوص روش مستقیم و غیر مستقیم گفت: شرکت های سرمایه گذاری استانی دولتی نیستند بلکه تحت عنوان طرح خصوصی سازی به مردم واگذار شده است.

عضو کمیسیون آزاد سازی بیان کرد: مالکیت مستقیم و غیر مستقیم مطالبه ای است که جامعه رسانه ای وما در آن وجه مشترکی داریم به علت آنکه ما هم از سازمان خصوصی سازی و دولت می خواهیم که تکلیف مردم را هرچه سریع تر در خصوص این دو روش مشخص کند.

او افزود: مردمی که شیوه ی مستقیم را انتخاب کرده اند امیدوار هستند که فردای آزاد سازی می توانند سهامشان را بفروشند ولی این مسئله امکان پذیر نیست به علت آنکه سبب آسیب به بازار سرمایه می شود.

جودکی در خصوص عملکرد شرکت های سرمایه گذار تصریح کرد: شرکت های سرمایه گذاری می خواهند به شیوه ی درستی این مسئله را حل کنند و مدیریت بازار سرمایه را از طریق روش غیر مستقیم در دست بگیرند.

این عضو آزاد سازی تصریح کرد: چه بسا در آینده ی نزدیک خواهید دید که شرکت های سرمایه گذار در بازار بورس بهتر از خود افراد در اداره  سهام عمل خواهند کرد به علت آنکه آنها وقتی می خواهند کمبود نقدینگی را در سرمایه گذاری تامین کنند به راحتی می توانند از روش های مختلف آن را جبران کنند.

جودکی گفت: آنهایی که روش مستقیم را انتخاب کردند چند ماه بعد از آنکه افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند به حقشان در معاملات دست پیدا می کنند.

این عضو سازمان آزاد سازی سهام عدالت تاکید کرد: شرکت های تعاونی سرمایه گذاری شرکت های مردمی هستند که فرمانشان را هم از هشت بند گرفته اند. آیت الله خامنه ای در این راستا فرموده اند دولتی ها ۱۴ سال سهام عدالت را اداره کردند حال بگذارید ۳ سال هم در دست مردم باشد.

جودکی گفت: افراد باید صدرصد سهامشان را آزاد کنند. در ادامه این ۳۰ یا ۷۰ درصدی که بسیاری از خبرگزاری ها در خصوص سهام عدالت به صورت مستقیم یا غیر مستقیم بیان می کنند اشتباه است به دلیل اینکه ما براساس ارزش سهامی که در دست داریم می توانیم آمار دقیق را بررسی کنیم به طوری که ما در حال حاضر حرفی که می توانیم به صراحت آن را بیان کنیم این است که ۳۶ شرکت به طور بورسی و ۱۳ مورد دیگر قرار است به صورت غیر بورسی وارد میدان شدند.

اکبر حیدری عضو هیئت مدیره ی سهام عدالت در خصوص ۳۷ درصدی که بعضی از خبرگزاری ها به آن می پردازند، گفت: در اصل مربوط مربوط به سامانه سهام عدالت می شود که در آنجا شرحی تحت عنوان دو روش مستقیم یا غیر مستقیم بیان شده بود که نشانگر این موضوع است که قرار بود به بعضی از افراد بجای بورس سهام شرکت های سرمایه گذار را بدهند که این موضوع هنوز لایحه اش تصویب هم نشده است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سهام عدالت سهام عدالت واریز سهام عدالت سود سهام عدالت اقتصاد ایران شرکت های سرمایه گذاری استانی آزاد سازی سهام عدالت سهام عدالت ی سهام عدالت غیر مستقیم هشت بند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد